Tilapia dulce și acidulată la grătar

Tilapia dulce și acidulată friptă necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, unt, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Tofu Cu Banane De Ciocolată / Desert ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gyros Tilapia Fript, Oreganata Tilapiană Friptă, și Tilapia Friptă Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe o foaie de copt și acoperiți cu 2 linguri de unt.
Într-un castron, amestecați împreună 1 linguriță de suc de lămâie, unt topit, muștar, oțet de zmeură, miere, tarhon, sare și piper.
Așezați tilapia pe foaia de copt pregătită și fierbeți aproximativ 3 minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți tilapia și stropiți cu aproximativ jumătate din amestecul de pansament cu suc de lămâie. Continuați să fierbeți aproximativ 3 minute, întoarceți-vă și stropiți cu pansamentul rămas. Continuați să fierbeți aproximativ 2 minute sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Se ia de pe foc și se presară cu sucul de lămâie rămas pentru a servi.