Tilapia cu sos de unt Balsamic, piure de cimbru și mazăre de zahăr

Tilapia cu sos de unt Balsamic, cartofi piure de cimbru și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 570 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de file de tilapia, plus 1 lingură de unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. 155 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Cartofi Piure De Cimbru Și, Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr, și Cartofi Noi Și Mazăre Cu Zahăr.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgere; reveniți la oală.
Adăugați unt, 6 linguri smântână și cimbru; piure. Se condimentează cu sare și piper. Do ahead poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu, amestecând des și adăugând mai multă cremă cu linguri dacă este uscată.
Se fierbe oțetul și usturoiul într-o cratiță mică la foc mediu până se reduc la sirop gros, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Gătiți mazărea în apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 1 minut.
Scurgere. Reveniți la aceeași tigaie; pus deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari la foc mare.
Presărați peștele cu sare și piper. Saut pește Până la aur, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Reîncălziți siropul balsamic la foc mediu-mic.
Bateți în 1/2 cană de unt 1 bucată la un moment dat.
Adăugați restul de 1 lingură de unt la mazăre; se amestecă la foc mediu până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți cartofii, tilapia și mazărea între farfurii; stropiți cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.