Tilapia cu sos de unt Balsamic, piure de cimbru și mazăre de zahăr

Tilapia cu sos de unt Balsamic, piure de cimbru și mazăre de zahăr
Tilapia cu sos de unt Balsamic, cartofi piure de cimbru și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 570 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de file de tilapia, plus 1 lingură de unt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. 155 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Tilapia Cu Sos De Unt Balsamic, Cartofi Piure De Cimbru Și, Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr, și Cartofi Noi Și Mazăre Cu Zahăr.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Scurgere; reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați unt, 6 linguri smântână și cimbru; piure. Se condimentează cu sare și piper. Do ahead poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți la foc mediu, amestecând des și adăugând mai multă cremă cu linguri dacă este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Se fierbe oțetul și usturoiul într-o cratiță mică la foc mediu până se reduc la sirop gros, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Gătiți mazărea în apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scurgere. Reveniți la aceeași tigaie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Presărați peștele cu sare și piper. Saut pește Până la aur, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Reîncălziți siropul balsamic la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Bateți în 1/2 cană de unt 1 bucată la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați restul de 1 lingură de unt la mazăre; se amestecă la foc mediu până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
9
Împărțiți cartofii, tilapia și mazărea între farfurii; stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
TilapiaTilapia
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista