Tilapia cu sos de Caper-patrunjel
Tilapia cu sos de Caper-patrunjel este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de tilapia, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Flounder cu sos de pătrunjel și Caper, Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie, și Tilapia Friptă Cu Sos De Capere De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. Pe o foaie de copt cu margini, aruncați cartofii cu ulei, linguriță sare și linguriță piper. Prăjiți, aruncând o dată, până se înmoaie, 30 până la 35 de minute.Între timp, condimentați tilapia cu linguriță sare și linguriță piper.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiți tilapia în loturi până când este gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Adăugați vinul în tigaie și gătiți la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 3 linguri de unt, plus caperele și pătrunjelul.
Se servește cu tilapia și cartofii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio