TILAPIA CU PESTO DE CORIANDRU (TILAPIA A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO)
TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 328 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,02 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 78 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână coriandru, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Tilapia Jalapeno-Lime prăjită cu paste de dovlecei coriandru-Manchego-Pepita Pesto, Cilantro Tilapia, și Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați coriandru, nuci de pin, usturoi într-un robot de bucătărie. Puree, adăugați brânza și procesați. Cu robotul de bucătărie în funcțiune adăugați uleiul de măsline. Procesați până la combinare.DIRECȚII (PEȘTE)
Așezați fileurile într-un vas și turnați sucul de lămâie peste pește, acoperiți și dați la frigider.
Lăsați peștele să se marineze timp de 30 de minute.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu și sautați peștele aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Serviți imediat cu pesto de coriandru deasupra.