Tilapia cu microunde Tamra

Tilapia cu microunde Tamra
Tilapianul cu microunde al lui Tamra este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 140 de calorii. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, cățel de usturoi, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), cuptor cu microunde morcov halwa , cum se face gajar halwan în cuptor cu microunde, și Veg Pulao în cuptorul cu microunde, cum se face Pulao în cuptorul cu microunde.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de copt cu microunde, aranjați fileurile de tilapia într-un singur strat. Punctați cu bucăți de unt și usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Usturoi TocatUsturoi Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se presară peste tarhon proaspăt. Acoperiți cu hârtie cerată și cuptorul cu microunde la maxim timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Întoarceți fileurile, recuperați-le și continuați să cuptorul cu microunde la maxim pentru încă 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Scoateți imediat, presărați cu oțet de mere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Calista Coasta Gama Pinot Noir
Calista Coasta Gama Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșele și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista