Tilapia Cu Maioneză De Muștar Prăjită

Tilapia Cu Maioneză De Muștar Prăjită
Pan-prajit maioneza muștar Tilapian este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 317 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de tilapia, muștar maro picant, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Degete Crocante De Tilapia Cu Maioneză Cu Lămâie Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună firimiturile panko, sarea, boiaua, cimbru, piper negru și pătrunjelul uscat într-un castron până se combină bine. Într-un alt castron, amestecați muștarul brun și maioneza până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Piper NegruPiper Negru
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu până când uleiul strălucește. Înmuiați fiecare file de tilapia în amestecul de muștar, apoi acoperiți pe toate părțile cu firimiturile de panko condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Ulei De GătitUlei De Gătit
MuștarMuștar
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați fileurile acoperite ușor în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista