Tilapia Cu Crustă De Migdale
Tilapia cu crustă de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 8 și costă $3.23 pe portie. O porție conține 514 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare, pene de lămâie, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Migdale, Tilapia Cu Crustă De Migdale, și Tilapia cu crustă de migdale și parmezan.
Instrucțiuni
Bateți ouăle cu ardeiul de lămâie și ardeiul de usturoi până se omogenizează; pune deoparte. Se amestecă migdalele măcinate cu 1 cană de parmezan într-un vas puțin adânc până se combină; pus deoparte. Îndepărtați fileurile de tilapia cu făină și scuturați excesul. Înmuiați tilapia în ou, apoi apăsați în amestecul de migdale.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti tilapia in unt topit pana se rumeneste pe ambele parti, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu și condimentați fileurile cu sare, dacă doriți.
Presărați tilapia cu parmezanul rămas, acoperiți și continuați să gătiți până când parmezanul s-a topit, aproximativ 5 minute.
Transferați tilapia într-un vas de servit și garnisiți cu arcuri de pătrunjel și pene de lămâie pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.