Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo
Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.69 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, cățel de usturoi, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu fasole neagră și Salsa, și Salată De Tilapia Cu Crustă De Porumb.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara salsa, combinați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru a pregăti peștele, combinați făina și făina de porumb într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
3
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou într-un vas puțin adânc, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
4
Presărați ambele părți ale peștelui uniform cu sare și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Pește
Sare
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înmuiați peștele în amestec de ouă; dragă în amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.