Tilapia cu crustă de făină de porumb cu salsa Tomatillo

Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa Tomatillo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 302 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină de porumb, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tilapia cu crustă de făină de porumb cu salsa Tomatillo, Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa, și Tilapia cu crustă de porumb cu fasole neagră și Salsa.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Pentru a pregăti peștele, combinați făina și făina de porumb într-un vas superficial.
Combinați 1 lingură de apă și albus de ou într-un vas superficial, amestecând bine.
Presărați ambele părți ale peștelui uniform cu sare și praf de chili.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înmuiați peștele în amestec de ouă; dragă în amestec de făină.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Thrive Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Prospera Pinot Grigio]()
Prospera Pinot Grigio