Tilapia Condimentată Cu Chili Ancho
Tilapianul condimentat cu chili Ancho este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oregano, praf de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tilapian condimentat cu Chili în sos de usturoi, Nuci Condimentate Cu Portocale-Ancho, și Ancho Chorizo Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele șase ingrediente; se presară peste fileuri. Gătiți fileurile într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță.
Între timp, combinați maioneza, sucul de lămâie și oregano într-un castron mic.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir]()
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie