Tilapia bătută cu bere cu sos roșu de portocale mandarine Chile

Tilapia bătută cu bere cu sos roșu de portocale mandarine Chile
Tilapia bătută cu bere cu sos roșu de mandarină din Chile este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 403 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, portocale mandarine, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 205 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Tilapia bătută cu bere cu sos roșu de portocale mandarine Chile, Tilapia bătută cu bere cu Salsa de Mango, și Baja bere-ponosită Tilapia (mare pentru Tacos de pește) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți suficient ulei de măsline, pentru a prăji puțin peștele, într-o tigaie mare la foc mediu-mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un vas puțin adânc, amestecați împreună 1/2 cană de făină, bere, ou și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați 1/4 cană de făină rămasă într-un vas separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper negru. Dragați peștele în făină, întoarceți-l pentru a acoperi ambele părți și apoi scuturați excesul de făină. Dunk pește în amestec de bere și rândul său, pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
BereBere
5
Adăugați pește în uleiul fierbinte și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când este gătit și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți peștele din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
În timp ce peștele se prăjește, într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie și pasta de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați portocale mandarine și coriandru și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
10
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista