Tigaie-talpă aburită cu creveți și Hash de porc
Talpa aburită cu creveți și Hash de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,82 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bebelușul bok choy, creveți și hash de porc, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați One-Pan Texas Hash, Creveți și Hash de porc, și Găluște de porc și creveți aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ghimbirul în bucăți subțiri. Clătiți ceapa verde și tăiați și aruncați capetele; tăiați ceapa (inclusiv blaturile) în lungimi de 3 inci, apoi tăiați longitudinal în bucăți. Clătiți bok choy și tăiați și aruncați capetele tulpinii; tăiați bok choy în diagonală în felii groase de 1/2 inch.
Clătiți peștele și uscați-l.
Tăiați în patru bucăți egale, pătrate de 3 până la 4 inci.
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți bulionul la foc mic. Formați creveți și Hash de porc în patru chiftele egale de aproximativ 3 inci lățime; așezat în bulion fierbinte așa cum s-a format. Acoperiți, reglați căldura pentru a menține fierberea și gătiți până când prăjiturile nu mai sunt roz deasupra, 3 până la 4 minute.
Cu o spatulă largă, întoarceți chiftelele; drapați câte o bucată de pește pe fiecare. Acoperiți și fierbeți doar până când peștele este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți și chiftelele nu mai sunt roz în centru (tăiați ambele pentru a testa), cu 4 până la 5 minute mai mult.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, aduceți 1/4 cană de apă la fierbere; adăugați bok choy, acoperiți și gătiți până când este verde strălucitor și fraged pentru a mușca, aproximativ 2 minute.
Scurgeți bok choy într-o strecurătoare. Clătiți și uscați tigaia.
Când peștele și hash-ul sunt terminate, cu spatula, transferați câte un patty cu pește în fiecare dintre cele patru boluri largi, puțin adânci sau farfurii cu margini. Porțiuni de Top în mod egal cu bok choy și ceapă verde.
Stropiți uniform cu sos de soia. Puneți bulionul fierbinte în mod egal în jurul peștelui.
În tigaie, încălziți uleiul și ghimbirul la foc mare până când uleiul se ondulează peste fundul tigaiei, aproximativ 30 de secunde. Lingurați uleiul fierbinte și ghimbirul în mod egal peste porții.
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio