Tigaie prăjită Filet Mignon cu sparanghel biban de mare cu piure de conopidă prăjită
Pan prăjit Filet Mignon cu sparanghel biban de mare cu piure de conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1157 calorii, 43G de proteine, și 93G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Tigaie prăjită Filet Mignon cu sos de Chile roșu-Rom, Slănină De Struguri Prăjită Filet Mignon Învelit, și Filet Mignon Prăjit, Sos De Vin De Cireșe Și Piure Ușor De Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mică, la foc mediu-mic, adăugați oțetul și zahărul brun și bateți pentru a combina. Gatiti si reduceti pana se ingroasa, despre consistenta siropului de artar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți în 2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se servește stropit peste filet mignon și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File Mignon
Sparanghel
1
Feliați fundul la 1 1/2 inci de sparanghel. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sparanghelul și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scoateți din apă și șocați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
4
Transferați sparanghelul din Baia de gheață într-o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Scoateți fileurile din frigider cu 20 de minute înainte de a fi gătite, astfel încât să poată ajunge la temperatură.
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Ulei de canola de căldură într-un mare fund greu calificat la foc mare. Condimentați fiecare filet liberal cu sare și piper. Căutați fileurile în tigaie până se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Dați focul la minim și adăugați cele 4 linguri de unt, usturoiul și cimbru proaspăt. Folosind o lingură, ungeți fileurile cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru Proaspăt
Ulei De Canola
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Introduceți tigaia în cuptor timp de 4 până la 5 minute pentru mediu-rar sau până când temperatura internă atinge 130 până la 135 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
9
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
10
Încălziți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se adaugă sparanghelul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează până se încălzește, aproximativ 2 minute. Sparanghelul ar trebui să fie ușor fraged, dar să aibă totuși o mică lovitură atunci când mușcați în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
12
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Într-un vas mare de copt adăugați conopida, mărul și 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă pentru a acoperi. Prăjiți la cuptor până se rumenesc deasupra, aproximativ 25 de minute, apoi adăugați bulionul de legume și prăjiți până se înmoaie, încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Legume
Conopidă
Ulei De Măsline
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
14
Adăugați conopida prăjită, mărul și stocul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Măr
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
15
Transferați într-un castron metalic și puneți peste o oală cu apă clocotită pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Încălziți puțin ulei de canola într-un calificat mare cu fund greu la foc mare. Condimentează fiecare file liberal cu sare și piper. Căutați fileurile, cu pielea în jos, până se rumenesc și sunt crocante, întoarceți și crocanți cealaltă parte, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Opriți focul, adăugați unt și, folosind o lingură, ungeți fileurile cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Canola
Unt
18
Transferați la cuptor pentru a termina de gătit, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Tăiați frunzele verzi de pe praz și aruncați-le. Feliați tulpina în inele groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
2
Puneți-le într-un castron mare umplut cu apă rece și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Îndepărtați scurgerile și scurgeți-le pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Deglazează tigaia cu vin alb și adaugă bulionul de legume. Reduceți la jumătate și apoi amestecați untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Vin Alb
Unt
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
6
Serviți peste biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
1
Folosind o placă dreptunghiulară așezați un pat de 3 până la 4 sparanghel în jos pe 1 parte a plăcii. Aranjați o bucată de filet mignon deasupra și stropiți cu reducerea balsamică. Pe cealaltă parte a farfuriei puneți aproximativ 1/4 cană din piureul de conopidă, acoperiți cu o bucată de biban de mare și stropiți cu sosul de praz. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face un total de 6 porții.