Tigaie prăjită Filet Mignon cu sparanghel biban de mare cu piure de conopidă prăjită

Tigaie prăjită Filet Mignon cu sparanghel biban de mare cu piure de conopidă prăjită
Pan prăjit Filet Mignon cu sparanghel biban de mare cu piure de conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1157 calorii, 43G de proteine, și 93G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $9.03 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și piper măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Tigaie prăjită Filet Mignon cu sos de Chile roșu-Rom, Slănină De Struguri Prăjită Filet Mignon Învelit, și Filet Mignon Prăjit, Sos De Vin De Cireșe Și Piure Ușor De Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mică, la foc mediu-mic, adăugați oțetul și zahărul brun și bateți pentru a combina. Gatiti si reduceti pana se ingroasa, despre consistenta siropului de artar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți în 2 linguri de unt și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se servește stropit peste filet mignon și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
SparanghelSparanghel
1
Feliați fundul la 1 1/2 inci de sparanghel. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sparanghelul și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scoateți din apă și șocați într-o baie de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
4
Transferați sparanghelul din Baia de gheață într-o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Scoateți fileurile din frigider cu 20 de minute înainte de a fi gătite, astfel încât să poată ajunge la temperatură.
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ulei de canola de căldură într-un mare fund greu calificat la foc mare. Condimentați fiecare filet liberal cu sare și piper. Căutați fileurile în tigaie până se rumenesc și sunt crocante, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Dați focul la minim și adăugați cele 4 linguri de unt, usturoiul și cimbru proaspăt. Folosind o lingură, ungeți fileurile cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Introduceți tigaia în cuptor timp de 4 până la 5 minute pentru mediu-rar sau până când temperatura internă atinge 130 până la 135 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
10
Încălziți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se adaugă sparanghelul, se condimentează cu sare și piper, după gust și se sotează până se încălzește, aproximativ 2 minute. Sparanghelul ar trebui să fie ușor fraged, dar să aibă totuși o mică lovitură atunci când mușcați în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
12
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Într-un vas mare de copt adăugați conopida, mărul și 3 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă pentru a acoperi. Prăjiți la cuptor până se rumenesc deasupra, aproximativ 25 de minute, apoi adăugați bulionul de legume și prăjiți până se înmoaie, încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De LegumeStoc De Legume
ConopidăConopidă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
14
Adăugați conopida prăjită, mărul și stocul într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
MărMăr
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
15
Transferați într-un castron metalic și puneți peste o oală cu apă clocotită pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Întoarceți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Încălziți puțin ulei de canola într-un calificat mare cu fund greu la foc mare. Condimentează fiecare file liberal cu sare și piper. Căutați fileurile, cu pielea în jos, până se rumenesc și sunt crocante, întoarceți și crocanți cealaltă parte, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Opriți focul, adăugați unt și, folosind o lingură, ungeți fileurile cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
UntUnt
18
Transferați la cuptor pentru a termina de gătit, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Tăiați frunzele verzi de pe praz și aruncați-le. Feliați tulpina în inele groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Puneți-le într-un castron mare umplut cu apă rece și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndepărtați scurgerile și scurgeți-le pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Deglazează tigaia cu vin alb și adaugă bulionul de legume. Reduceți la jumătate și apoi amestecați untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
Vin AlbVin Alb
UntUnt
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Serviți peste biban de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
1
Folosind o placă dreptunghiulară așezați un pat de 3 până la 4 sparanghel în jos pe 1 parte a plăcii. Aranjați o bucată de filet mignon deasupra și stropiți cu reducerea balsamică. Pe cealaltă parte a farfuriei puneți aproximativ 1/4 cană din piureul de conopidă, acoperiți cu o bucată de biban de mare și stropiți cu sosul de praz. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face un total de 6 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
ConopidăConopidă
SparanghelSparanghel
SosSos
SeabassSeabass
PrazPraz

Ingrediente

680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO8 uncii prosciutto feliat, jamon iberico sau altă șuncă de înaltă calitate, tăiată cubulețe8 uncii prosciutto feliat, jamon iberico sau altă șuncă de înaltă calitate, tăiată cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)6creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat11 lingură de oregano uscatpachet Milk Dudspachet Milk Duds22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici6creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola1capconopidă, flori și tulpini tăiate în bucăți mariconopidă, flori și tulpini tăiate în bucăți mari567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfilet mignon, tăiat în 6 porții egalefilet mignon, tăiat în 6 porții egale5crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1Mere Fuji, decojite, cu miez și feliateMere Fuji, decojite, cu miez și feliate3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosuFrunze de tarhon proaspat tocate, pentru decorFrunze de tarhon proaspat tocate, pentru decor22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline6creveți și cu veneSareSare680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de biban de mare, tăiat în 6 porții egalefile de biban de mare, tăiat în 6 porții egale2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de legume sau bulionstoc de legume sau bulion3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de legume sau bulionstoc de legume sau bulion3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista