Tigaie Pentru Paste Penne La Cuptor
Nevoie de o felul principal vegetarian? Tigaia pentru paste penne la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 653 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos alfredo, sos marinara, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tigaie Pentru Paste Penne La Cuptor, Tigaie Pentru Paste Penne, și Skillet Butternut Squash, cârnați și paste Penne.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor fundul tigaiei din fontă de 12 inci cu spray de gătit.
În stoc sau cuptor olandez, gătiți pastele la al dente conform instrucțiunilor de pe pachet.
Într-un castron mare, amestecați ambele sosuri și 1 cană de brânză.
Adăugați paste fierte; amestecați ușor pentru a combina.
Presărați deasupra ceașca de brânză rămasă; coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când brânza este cu bule.