Tigaie Pentru Micul Dejun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tigaia pentru micul dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $2.77 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină, roșii, cartofi maro hash și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie Pentru Micul Dejun, Kale Mic Dejun Skillet, și Tigaia consistentă pentru micul dejun a lui Jay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină 5 până la 7 minute la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă. (
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături și slănină în tigaie.)
Adăugați cartofi; se întinde uniform în tigaie. Gatiti 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Într-un castron mic, bateți ouăle și ardeii iute cu furculița sau cu sârmă.
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste cartofi. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când ouăle sunt ferme.
Se presară cu brânză și roșii; acoperiți și gătiți 2 până la 4 minute sau până când brânza este topită.