Tigaie Parfumată De Vită
Parfumat carne de vită tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $2.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 334 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rozmarin, orez instant, coajă și suc dintr-o lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Mărunțită Parfumată, Carne De Vită Panang Cu Busuioc Thailandez Parfumat, și Aragaz lent tocană de vită parfumată cu igname și năut.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati carnea in ulei in tigaie mare la foc mare 2 min. sau până se rumenesc.
Adăugați apă, rozmarin, coaja de lămâie și sucul. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul și morcovii. Se aduce la fierbere; capac. Reduceți căldura la minim; fierbeți 2 min.
Lăsați să stea 5 min. Se acoperă cu roșii și brânză.