Tigaie Italiană De Pui
Tigaia de pui italiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 553 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați paste de scoici, jumătăți de piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin ai putea urma acest curs principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Încercați Pui De Tigaie Italiană, Tigaie Italiană De Pui, și Cina Italiană De Tigaie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu un capac la foc mediu și gătiți și amestecați puiul și usturoiul până când puiul nu mai este roz în centru, 5 până la 8 minute.
Turnați vinul și roșiile tăiate cubulețe cu sucul lor în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare, în timp ce răzuiți orice bucăți de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Se amestecă pastele de coajă și se întoarce la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand cojile au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 10 minute.
Întindeți spanacul peste partea superioară a pastelor, acoperiți și fierbeți până când frunzele de spanac sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Presărați brânza mozzarella uniform peste tigaie și fierbeți până când brânza s-a topit și pastele clocotesc, aproximativ 5 minute.