Tigaie italiană cu spanac și pui

Tigaie italiană cu spanac și pui
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă tigaie italiană cu spanac și pui. Această rețetă face 4 porții cu 438 de calorii , 40 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 3,42 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați parmezan, spanac, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 87% , acest fel de mâncare este spectaculos. Tigaia italiană cu spanac și pui , tigaia italiană cu spanac și pui și tigaia italiană cu spanac și pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, supa, sosul de spaghete, puiul, spanacul, parmezanul și condimentele italiene. Gatiti 5-8 minute sau pana se incalzeste, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De PasteSos De Paste
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Scurgeți tăițeii; se amestecă cu amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cecchi Chianti Classico. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cecchi Chianti Classico
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista