Tigaie italiană cu spanac și pui
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă tigaie italiană cu spanac și pui. Această rețetă face 4 porții cu 438 de calorii , 40 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 3,42 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați parmezan, spanac, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 87% , acest fel de mâncare este spectaculos. Tigaia italiană cu spanac și pui , tigaia italiană cu spanac și pui și tigaia italiană cu spanac și pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă roșiile, supa, sosul de spaghete, puiul, spanacul, parmezanul și condimentele italiene. Gatiti 5-8 minute sau pana se incalzeste, amestecand din cand in cand.
Scurgeți tăițeii; se amestecă cu amestecul de pui.
Se presară cu brânză mozzarella.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cecchi Chianti Classico. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Cecchi Chianti Classico]()
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.