Tigaie Germană Pentru Cârnați
Rețeta tigaie Germană de cârnați este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, primar și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această garnitură are 181 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de vită natural Oscar mayer, muștar maro picant gri poupon, varză acră claussen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tigaie De Varză Germană, Tigaie Germană-Clătite Coapte, și Pizza Cu Cârnați În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cârnații în 3 bucăți, apoi tăiați fiecare bucată pe lungime în jumătate. Gatiti in tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 pana la 7 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ceapa; gatiti 3 min. sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă muștarul.
Adăugați varza murată; se amestecă ușor. Gatiti 5 min., amestecând ocazional.
Sus cu cârnați; acoperi. Gatiti 5 min. sau până se încălzește.