Tigaie Festivă De Pâine De Porumb Cu Noroc

Tigaie Festivă De Pâine De Porumb Cu Noroc
Rețeta festivă de pâine de porumb cu noroc ar putea satisface pofta ta sudică în jur 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 528 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, cârnați, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Festivă De Pâine De Porumb Cu Noroc, Mult Noroc Benedict, și Mult Noroc Supă De Mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Tăiați cârnații pe jumătate pe lungime; tăiați încrucișat în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2
Combinați cârnații, ceapa și usturoiul într-o tigaie din fontă de 12 inci; gatiti la foc mediu-mare pana cand carnatul se rumeneste si ceapa se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați mazărea cu ochi negri, bulionul, verdeața și sosul de ardei iute; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
VerziiVerzii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1
Combinați ingredientele de topping într-un castron mare, amestecând până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă aluatul chiar în jurul marginii amestecului de cârnați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți până când toppingul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se servește cu garniturile dorite.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Purple Star Ancient Lakes Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Stele Violet Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe se poartă prin Palatul Mijlociu dulce cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista