Tigaie Festivă De Pâine De Porumb Cu Noroc
Rețeta festivă de pâine de porumb cu noroc ar putea satisface pofta ta sudică în jur 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 528 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, cârnați, napi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie Festivă De Pâine De Porumb Cu Noroc, Mult Noroc Benedict, și Mult Noroc Supă De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați cârnații pe jumătate pe lungime; tăiați încrucișat în felii groase de 1/4 inch.
Combinați cârnații, ceapa și usturoiul într-o tigaie din fontă de 12 inci; gatiti la foc mediu-mare pana cand carnatul se rumeneste si ceapa se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați mazărea cu ochi negri, bulionul, verdeața și sosul de ardei iute; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Combinați ingredientele de topping într-un castron mare, amestecând până se omogenizează.
Se toarnă aluatul chiar în jurul marginii amestecului de cârnați în tigaie.
Coaceți până când toppingul se rumeneste, 30 până la 35 de minute.
Se servește cu garniturile dorite.