Tigaie De Pui Sud-Vest

Tigaie De Pui Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Southwest Chicken Skillet. Această rețetă servește 4 și costă 2,32 USD pe porție. O porție conține 499 calorii, 49G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână broccoli, fasole, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Tigaie De Pui Sud-Vest, Tigaie De Pui Sud-Vest, și Brânză De Pui De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă legumele, fasolea și salsa; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 6 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Se presară cu fâșii de tortilla și brânză. Acoperiți și gătiți aproximativ 2 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista