Tigaie De Pui Salsa

Tigaie De Pui Salsa
Salsa pui Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 393 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciuperci, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie De Pui Tex-Mex Salsa, Tigaie De Pui Cu Portocale Salsan, și Tomatillo Salsa-Tigaie De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati puiul în ulei până nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Călește ciupercile, ardeiul verde, ceapa, țelina și porumbul timp de 6-8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
țelinățelină
CeapăCeapă
PorumbPorumb
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați salsa și puiul rezervat; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Se servește cu orez. Se acoperă cu brânză și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista