Tigaie De Pui Cu Usturoi Toscan

Tigaie De Pui Cu Usturoi Toscan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia de pui cu usturoi toscan. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 265 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, parmezan, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie De Pui Toscană, Tigaie toscană de pui și orez, și Pui De Usturoi Toscan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați pui; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când coapsele sunt rumenite uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
4
Adăugați uleiul rămas și cartofii, tăiați părțile în jos, în tigaie; gatiti la foc mediu 7 min. pe fiecare parte sau până când cartofii se rumenesc, amestecând usturoi, rozmarin și oregano în ultimul moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați bulion și pansament; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min., amestecând ocazional. Puneți puiul în tigaie; se fierbe 5 min. sau până când cartofii sunt fragede și puiul este gata (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați puiul și cartofii în platou cu lingura cu fante, rezervând lichid în tigaie; acoperiți puiul și cartofii pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Aduceți lichidul în tigaie pentru a fierbe la foc mediu-mare; gatiti 5 pana la 7 min. sau până la reducerea la aproximativ 3/4 cană. Se amestecă mazărea; gatiti 1 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Lingură peste pui și cartofi; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista