Tigaie De Pui Cu Usturoi Toscan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia de pui cu usturoi toscan. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.21 pe portie. O porție conține 265 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, parmezan, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie De Pui Toscană, Tigaie toscană de pui și orez, și Pui De Usturoi Toscan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 min. pe fiecare parte sau până când coapsele sunt rumenite uniform pe ambele părți.
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați uleiul rămas și cartofii, tăiați părțile în jos, în tigaie; gatiti la foc mediu 7 min. pe fiecare parte sau până când cartofii se rumenesc, amestecând usturoi, rozmarin și oregano în ultimul moment.
Adăugați bulion și pansament; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min., amestecând ocazional. Puneți puiul în tigaie; se fierbe 5 min. sau până când cartofii sunt fragede și puiul este gata (165F).
Transferați puiul și cartofii în platou cu lingura cu fante, rezervând lichid în tigaie; acoperiți puiul și cartofii pentru a se încălzi.
Aduceți lichidul în tigaie pentru a fierbe la foc mediu-mare; gatiti 5 pana la 7 min. sau până la reducerea la aproximativ 3/4 cană. Se amestecă mazărea; gatiti 1 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Lingură peste pui și cartofi; se presară cu brânză.