Tigaie De Praz Cu Cartofi

Tigaie De Praz Cu Cartofi
Tigaia cu praz de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, apă, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clătite de cartofi și praz, Supă De Praz De Cartofi, și Tocană de praz și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cartofii, prazul, apa, uleiul, sarea, piperul și mărarul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când prazul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista