Tigaie De Praz Cu Cartofi

Tigaie De Praz Cu Cartofi
Tigaia cu praz de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, apă, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Clătite de cartofi și praz, Supă De Praz De Cartofi, și Tocană de praz și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cartofii, prazul, apa, uleiul, sarea, piperul și mărarul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când prazul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista