Tigaie De Pește Super-Ușoară

Tigaie De Pește Super-Ușoară
Tigaia de pește Super-ușoară este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână măsline, conserve de roșii, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tigaie Enchilada Super-Ușoară, Burritos De Pește Super Ușor, și Tacos De Pește Super Ușor Cu Cremă De Avocado.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in dressing in tigaie mare la foc mediu 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați roșiile, ardeii și măslinele; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Sus cu pește; acoperi. Se fierbe la foc mediu 8 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Serviți pește acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Revista