Tigaie De Pește Super-Ușoară
Tigaia de pește Super-ușoară este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 25 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână măsline, conserve de roșii, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tigaie Enchilada Super-Ușoară, Burritos De Pește Super Ușor, și Tacos De Pește Super Ușor Cu Cremă De Avocado.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in dressing in tigaie mare la foc mediu 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați roșiile, ardeii și măslinele; se amestecă ușor.
Sus cu pește; acoperi. Se fierbe la foc mediu 8 până la 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Serviți pește acoperit cu sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.