Tigaia de legume și pui de grădină este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cimbru, ceapă, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie de pui și legume de grădină, Curățați Curcanul Și Tigaia De Legume De Grădină, și Curățați Curcanul Și Tigaia De Legume De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati puiul, dovlecelul, ceapa si morcovul in unt timp de 5-6 minute sau pana cand puiul nu mai este roz; scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați spanacul, usturoiul, sarea, cimbru și piper; gatiti 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se amestecă orezul și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă sucul de lămâie.