Tigaie De Legume De Primăvară
Tigaia de legume de primăvară este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tigaie De Creveți De Primăvară, Pui De Primăvară Într-O Tigaie, și Cremă De Pui De Primăvară Paste Skillet.
Instrucțiuni
Cojiți morcovii și tăiați blaturile până la 1 inch de morcov; tăiați pe jumătate pe lungime.
Puneți 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare cu apă; aduceți la fierbere.
Adăugați morcovi și mazăre; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați legume și gătiți 1 minut, amestecând pentru a acoperi. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, tarhon și piper; gătiți 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă coaja și sucul.