Tigaie De Cotlet De Porc La Grătar
Saucy gratar Carne de porc cotlet tigaie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 264 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de grătar cu miere, ardei gras, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie De Tocat Carne De Porc, Pronto Saucy Cotlet De Porc & Paste Skillet, și Cotlet De Porc Cochet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cotletele; gatiti 5 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați legume în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. Se amestecă sosul de grătar; se aduce la fierbere.
Întoarceți cotletele în tigaie; lingură sos în tigaie peste cotlete. Se fierbe la foc mic 4 până la 5 min. sau până când se termină cotletele (145F), întorcându-se după 3 min.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea 3 min. inainte de servire cotlete acoperit cu amestec sos gratar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.