Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas

Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? O tigaie de carne de vită salsa cu un singur vas ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 423 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză tex Mex, ceapă verde, cină macaroane și brânză extra cremoase și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tigaie De Carne De Vită Salsa Cu Un Singur Vas, Carne de vită și salsa Skillet, și Salsa Carne De Vită Skillet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne brună în tigaie mare la foc mediu-mare; scurgere. Reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați apă, salsa și macaroane; se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; capac. Se fierbe 10 minute sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Adăugați sos de porumb și brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se amestecă; se amestecă. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
5
Se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante Rosa și vin spumant sunt alegerea mea de top pentru sos de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kir-Yianni Akakies spumant ros_cift7. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista