Tigaie De Anghinare De Pui
Pui anghinare tigaie ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 208 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, bulion de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tigaie De Anghinare De Pui, Tigaie De Pui Cu Anghinare, și Tigaie Pentru Paste Cu Anghinare De Pui.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți puiul în ulei la foc mediu-mare timp de 3 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mare, combinați bulionul, inimile de anghinare, măslinele, oregano și sucul de lămâie; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 4-6 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.