Tigaie cu halibut cu curry

Tigaie cu halibut cu curry
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? Tigaia cu Halibut cu curry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 253 de calorii, 23 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 4,53 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de roșii conservate, fileuri de halibut, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 81%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut la grătar cu curry fără gluten, Halibut cu cartofi la tigaie și Salsa Skillet Halibut.

Instrucțiuni

1
Se presară fileuri cu sare; imbraca cu curry. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, rumeniți fileurile în 1 lingură de ulei; îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În aceeași tigaie, căliți ceapa în uleiul rămas timp de 1 minut. Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, coaja de lămâie și ghimbirul. Se aduce la fierbere. Întoarceți fileurile în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți cu amestec de roșii; se presară cu nucă de cocos și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista