Tigaie cu halibut cu curry

Tigaie cu halibut cu curry
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? Tigaia cu Halibut cu curry ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 253 de calorii, 23 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 4,53 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de roșii conservate, fileuri de halibut, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor super lingură de 81%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut la grătar cu curry fără gluten, Halibut cu cartofi la tigaie și Salsa Skillet Halibut.

Instrucțiuni

1
Se presară fileuri cu sare; imbraca cu curry. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, rumeniți fileurile în 1 lingură de ulei; îndepărtați și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În aceeași tigaie, căliți ceapa în uleiul rămas timp de 1 minut. Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, coaja de lămâie și ghimbirul. Se aduce la fierbere. Întoarceți fileurile în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Serviți cu amestec de roșii; se presară cu nucă de cocos și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista