Tigaie-Cotlet De Porc La Grătar
Cotletul de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii fără sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Tigaie Cotlete De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți cotletele din tigaie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Adăugați apă și restul de 5 ingrediente în tigaie; se amestecă bine. Întoarceți cotletele în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până se înmoaie.
Pentru a servi, amestecați sosul de lingură peste Cotletele de porc.