Tigaie-Cotlet De Porc La Grătar

Tigaie-Cotlet De Porc La Grătar
Cotletul de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii fără sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Tigaie Cotlete De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Scoateți cotletele din tigaie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați apă și restul de 5 ingrediente în tigaie; se amestecă bine. Întoarceți cotletele în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Pentru a servi, amestecați sosul de lingură peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista