Tiffany & Co . Cookie-Uri Bonbon
Tiffany & Co . Cookie-urile Bonbon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 216 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, zahăr de cofetărie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Bonbon De Cireșe, Fursecuri Cu Bomboane De Alune, și Lemony Bonbon Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Folosind un mixer electric, bateți împreună untul, zahărul cofetarilor și vanilia până când sunt ușoare și pufoase.
Într-un castron separat, cernem împreună făina și sarea. Adăugați încet amestecul uscat în amestecul de zahăr, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale vasului, după cum este necesar. Dacă aluatul dvs. este prea uscat, adăugați o linguriță sau două de lapte sau smântână până când este mai ușor de manevrat.
Adăugați colorantul alimentar, amestecând până când nu mai rămân vârtejuri de culoare. Notă: pentru a obține culoarea perfectă "cutie albastră", am constatat că 3 părți albastru, 1 parte verde și un punct de colorare galbenă fac o nuanță perfectă Faux-Tiffany.
Folosind o lingură de înghețată sau o lingură mare, înfășurați linguri de aluat în jurul umpluturii la alegere, asigurându-vă că este complet conținută de aluat. Formați în bile de aproximativ 1 1/2 inci în diametru.
Așezați bilele de aluat la un centimetru distanță pe foaia de copt și coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când prăjiturile au un finisaj plictisitor deasupra. Dacă nu sunteți sigur de coacere, ridicați un cookie în sus; fundul trebuie să fie ușor auriu, nu maro.
Scoateți fursecurile din cuptor și răciți-le complet înainte de îngheț.
Amestecați zahărul cofetarilor cu suficientă cremă, astfel încât glazura să fie groasă, dar totuși ușor agitată. Dacă doriți, adăugați colorant alimentar pentru a se potrivi sau a completa nuanța cookie-urilor.
Întoarceți fiecare cookie cu susul în jos și înmuiați cu grijă partea superioară a acestuia în glazură. Imediat după scufundare, presărați cu garnitura dorită.