The Bomb Southern Chicken cu fasole roșie și orez și gule verde
Puiul Bomb Southern cu fasole roșie și orez și gură verde ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1771 de calorii, 94 g de proteine și 93 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal de sud. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, ardei, supă de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Greens Perfect Southern (Varză, sfeclă, gură verde, muștar), Verde verde perfect sud (Varză, sfeclă, gură verde, muștar) și Verde gură sudic.
Instrucțiuni
1
Echipament special: o friteuza
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Pentru fasole și orez: Cu o seară înainte de gătit, puneți fasolea într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi. Înmuiați peste noapte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Cârnați Afumat Tocați
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
4
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adauga ceapa, sunca, carnati, telina, ardeiul gras si se calesc, amestecand de cateva ori, pana cand legumele sunt fragede, dar nu se rumenesc. Se amestecă cayenne și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați fasolea, 3 căni de supă de pui și roșiile și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Adăugați cimbru, salvie și dafin. Aduceți fasolea la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și gătiți fasolea până când se înmoaie, dar nu prea moale, aproximativ 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Scoateți frunzele de dafin. Se condimentează fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
9
Scoateți 1 cană de fasole fiartă și zdrobiți-o. Pune-le înapoi în oală și amestecă pentru a se combina cu fasolea întregă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
În ultimele 20 de minute de gătire a fasolei, faceți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®
11
Combinați orezul, restul de 2 căni de supă de pui și 2 căni de apă într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când orezul este doar fraged, aproximativ 20 de minute. Păstrați orezul și fasolea la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Puneți jaretul de șuncă într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acopera cu capacul usor inchis si se lasa sa fiarba pana cand carnea este foarte frageda, cam 1 1/2 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți jaretul de șuncă din oală și adăugați verdeața, lămâia, cimbru, sosul iute și niște piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți cu capacul ușor închis și gătiți guldul până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Collard Greens
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți gulele din oală și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă carnea din jaret de șuncă și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Apă Pentru A Permite
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați șunca mărunțită și gătiți până devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
7
Adăugați guldul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
8
Adăugați câteva linguri de lichid de gătit și amestecați. Opriți focul, acoperiți și păstrați-l la cald.
9
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Combinați bulionul de pui, oțetul, condimentele italiene, pudra de usturoi și cayenne într-o tavă de copt. Se condimentează amestecul cu puțină sare și piper, se adaugă puiul și se amestecă. Acoperiți strâns vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Rezervați lichidul de gătit din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Încălziți uleiul de canola într-o friteuză la 350 de grade F sau umpleți o oală grea la jumătate cu ulei de canola și încălziți-l la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scoateți puiul din vasul de copt și uscați-l. Rezervați lichidul în tava de copt. Prăjiți puiul până când se rumenește și devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
14
Se strecoară lichidul de gătit din vasul de copt într-o cratiță mică. Aduceți la fiert și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
15
Pentru a servi, amestecați câteva stropi de oțet sau sos iute în verdeața. Puneti putin orez pe fiecare farfurie, acoperiti cu fasole si gulii si terminati cu 2 pulpe de pui. Deasupra se pune sosul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Collard Greens
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.