The Bomb Southern Chicken cu fasole roșie și orez și gule verde
Puiul Bomb Southern cu fasole roșie și orez și gură verde ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1771 de calorii, 94 g de proteine și 93 g de grăsimi fiecare. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 73% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal de sud. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, ardei, supă de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Greens Perfect Southern (Varză, sfeclă, gură verde, muștar), Verde verde perfect sud (Varză, sfeclă, gură verde, muștar) și Verde gură sudic.
Instrucțiuni
1
Echipament special: o friteuza
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Pentru fasole și orez: Cu o seară înainte de gătit, puneți fasolea într-o oală mare și adăugați apă pentru a acoperi. Înmuiați peste noapte într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Cană Cârnați Afumat Tocați
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și clătiți înainte de utilizare.
4
Încinge uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga ceapa, sunca, carnati, telina, ardeiul gras si se calesc, amestecand de cateva ori, pana cand legumele sunt fragede, dar nu se rumenesc. Se amestecă cayenne și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați fasolea, 3 căni de supă de pui și roșiile și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
7
Adăugați cimbru, salvie și dafin. Aduceți fasolea la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut și gătiți fasolea până când se înmoaie, dar nu prea moale, aproximativ 1 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
8
Scoateți frunzele de dafin. Se condimentează fasolea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, Scursă
9
Scoateți 1 cană de fasole fiartă și zdrobiți-o. Pune-le înapoi în oală și amestecă pentru a se combina cu fasolea întregă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
În ultimele 20 de minute de gătire a fasolei, faceți orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Combinați orezul, restul de 2 căni de supă de pui și 2 căni de apă într-o oală mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mic, acoperiți și gătiți până când orezul este doar fraged, aproximativ 20 de minute. Păstrați orezul și fasolea la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Puneți jaretul de șuncă într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acopera cu capacul usor inchis si se lasa sa fiarba pana cand carnea este foarte frageda, cam 1 1/2 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți jaretul de șuncă din oală și adăugați verdeața, lămâia, cimbru, sosul iute și niște piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți cu capacul ușor închis și gătiți guldul până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Collard Greens
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți gulele din oală și rezervați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă carnea din jaret de șuncă și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați șunca mărunțită și gătiți până devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
7
Adăugați guldul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
8
Adăugați câteva linguri de lichid de gătit și amestecați. Opriți focul, acoperiți și păstrați-l la cald.
9
Pentru pui: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Combinați bulionul de pui, oțetul, condimentele italiene, pudra de usturoi și cayenne într-o tavă de copt. Se condimentează amestecul cu puțină sare și piper, se adaugă puiul și se amestecă. Acoperiți strâns vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Rezervați lichidul de gătit din vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Încălziți uleiul de canola într-o friteuză la 350 de grade F sau umpleți o oală grea la jumătate cu ulei de canola și încălziți-l la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți puiul din vasul de copt și uscați-l. Rezervați lichidul în tava de copt. Prăjiți puiul până când se rumenește și devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
13
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
14
Se strecoară lichidul de gătit din vasul de copt într-o cratiță mică. Aduceți la fiert și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, Optional
15
Pentru a servi, amestecați câteva stropi de oțet sau sos iute în verdeața. Puneti putin orez pe fiecare farfurie, acoperiti cu fasole si gulii si terminati cu 2 pulpe de pui. Deasupra se pune sosul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Collard Greens
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.