Thai Inspirat Picant Curry Butternut Suc De Fructe Supa

Thai inspirat picant Curry Butternut suc de fructe supa ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, uleiul de măsline, țelina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Dovleac Auriu De Toamnă-Cu Arome De Inspirație Thailandeză, Supă De Dovlecei Cu Curry Thailandez, și Supă Thailandeză De Dovleac Cu Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu fund greu la foc mediu-mare; adăugați ulei de măsline. Gatiti si amestecati chili moritas in uleiul incins pana cand chili moritas sunt umflate si inmuiate, 3 pana la 5 minute. Se amestecă ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, sarea și piperul în chili moritas și se gătește până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Se amestecă pasta de curry și boia de ardei în amestecul de chili-ceapă până se acoperă.
Adăugați dovlecelul; gatiti si amestecati pana cand dovlecelul se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulion de pui, apă și lapte de cocos în amestecul de dovlecei; adăugați frunze de dafin. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când dovleceii se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Se toarnă amestecul de dovlecei într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!