Texas Sheet Cake V ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 19. O porție conține 336 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1385 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de lapte, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort De Foi Din Texas, și Tort De Foi Din Texas.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți în smântână și ouă. Pune deoparte. Topiți untul la foc mic într-o cratiță, adăugați apa și 5 linguri de cacao. Aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă amestecul de cacao în amestecul de ouă, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pentru glazură: într-o cratiță mare, combinați laptele, 5 linguri de cacao și 1/2 cană de unt. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc. Se amestecă zahărul și vanilia cofetarilor, apoi se pliază nucile, amestecând până se omogenizează.