Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup

Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup
Reteta Texas Hold - Ums Mini Chipotle carne de vită burgeri cu foc cald prăjită usturoi Ketchup ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 16 minute. Această rețetă face 6 porții cu 978 calorii, 54g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Dacă aveți sare și piper, sos worcestershire, rulouri rotunde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri Cheddar Vermont cu Ketchup cald de arțar, Burgeri de fasole neagră cu ketchup chipotle, și Burgeri de curcan Cilantro cu Ketchup Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți tigaia la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Așezați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați ceapa în jumătate. Încingeți jumătate de ceapă în carne folosind grătarul mic pe o răzătoare de cutie. Se toacă și se rezervă cealaltă jumătate de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Adăugați Worcestershire, chipotles și sos și condimente la grătar la burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Stropiți puțin ulei de măsline extravirgin peste bol și amestecați carnea. Scor carnea în 4 secțiuni. Faceți 3 mini-burgeri, fiecare de 3 inci lățime, grosime de 1 inch, din fiecare jumătate de kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Încălziți un vas mic de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ulei de măsline extra-virgin și usturoi. Gatiti usturoiul 2-3 minute apoi adaugati zaharul si otetul, gatiti inca 2 minute si amestecati rosiile. Se condimentează sosul cu sare și piper și se lasă să se reducă cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SosSos
ZahărZahăr
9
Grătați carnea 2 până la 3 minute pe fiecare parte și acoperiți cu brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
10
Puneți burgeri pe chifle și deasupra cu ceapă tocată crudă și ketchup prăjit la foc cald și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista