Texas carne de vită și paste coace
Texas carne de vită și paste coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 323 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei vegetal, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Patru Paste De Vită Coace, Paste italiene și coacere de vită, și Texas Bean Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind timpul minim de gatire. Între timp, gătiți carnea de vită în cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor de pe pachet; rece. Rupeți friptura în bucăți.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ardeii grasi in ulei 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt fragede.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați fasole chili, roșii, sos enchilada, apă și amestec de condimente chili.
Se încălzește la foc mic la foc mediu; se fierbe neacoperit 12 minute sau până se îngroașă. Amestecați ușor ardeii grași, carnea de vită și pastele fierte. Lingura în vasul de copt. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați folia pulverizată cu fața în jos peste vasul de copt.
Coaceți 25 de minute. Descoperi; se presară cu brânză și slănină.
Coaceți cu 2 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită.