Texas Carne De Vită Piept Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Texas Beef Brisket Chili. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 827 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher grosieră, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Porumb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Chili în stil Texas cu piept, Piept De Vită Texas Bbq, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Se toarnă suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Înmuiați până când ardeii iute se înmoaie, cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 177°.Saut bacon în oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să se rumenească.
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Presărați carnea de vită peste tot cu sare grosieră și piper.
Se adaugă în oală; se amestecă pentru a acoperi. Pune deoparte.
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Puneți ardeii iute în blender.
Adăugați 1 cană de lichid de înmuiere, usturoi, pudră de chili, semințe de chimen, oregano, coriandru și 1 1/2 lingurițe de sare grosieră; se amestecă în piure, adăugând mai mult lichid de înmuiere cu 1/4 cană dacă este foarte gros.
Se toarnă piureul peste piept în oală.
Adăugați roșii cu sucuri, bere, ardei iute verzi și tulpini de coriandru. Se amestecă pentru a acoperi uniform.
Aduceți chili la foc mic. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 2 ore. Descoperiți și gătiți până când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați dovlecei; Se amestecă pentru a acoperi. Prăjiți descoperit până când carnea de vită și dovleceii sunt fragede, adăugând mai mult lichid de înmuiere dacă este necesar pentru a menține carnea acoperită, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Condimentează chili după gust cu sare și piper. Înclinați oala și scoateți orice grăsime de pe suprafața sosului. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Garnituri: așezați garnituri în vase separate. Reîncălziți chili la foc mic. Puneți chili în boluri și serviți.* Disponibil la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele latine.