Texas Carne De Vită Piept Chili

Texas Carne De Vită Piept Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Texas Beef Brisket Chili. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 827 calorii, 58G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher grosieră, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Porumb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Chili în stil Texas cu piept, Piept De Vită Texas Bbq, și Piept De Vită În Stil Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Înmuiați până când ardeii iute se înmoaie, cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
3
Preîncălziți cuptorul la 177°.Saut bacon în oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Presărați carnea de vită peste tot cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
6
Se adaugă în oală; se amestecă pentru a acoperi. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți ardeii iute, rezervând lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
8
Puneți ardeii iute în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați 1 cană de lichid de înmuiere, usturoi, pudră de chili, semințe de chimen, oregano, coriandru și 1 1/2 lingurițe de sare grosieră; se amestecă în piure, adăugând mai mult lichid de înmuiere cu 1/4 cană dacă este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Sare GrosierăSare Grosieră
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CoriandruCoriandru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
10
Se toarnă piureul peste piept în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați roșii cu sucuri, bere, ardei iute verzi și tulpini de coriandru. Se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
BereBere
12
Aduceți chili la foc mic. Se acoperă și se introduce în cuptor. Gatiti 2 ore. Descoperiți și gătiți până când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Adăugați dovlecei; Se amestecă pentru a acoperi. Prăjiți descoperit până când carnea de vită și dovleceii sunt fragede, adăugând mai mult lichid de înmuiere dacă este necesar pentru a menține carnea acoperită, cu aproximativ 45 de minute mai mult. Condimentează chili după gust cu sare și piper. Înclinați oala și scoateți orice grăsime de pe suprafața sosului. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește 1 oră. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De FructeSuc De Fructe
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Garnituri: așezați garnituri în vase separate. Reîncălziți chili la foc mic. Puneți chili în boluri și serviți.* Disponibil la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate66
Revista