Texas BBQ Carne de vită piept

Texas BBQ Carne de vită piept
Texas BBQ Carne de vită piept este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 447 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, pieptul de vită, vinul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Texas Bbq Carne De Vită Piept, Texas Carne De Vită Piept Chili, și Piept De Carne De Vită Texas La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele de frecare într-un castron mic; apăsați uniform pe pieptul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați pieptul, cu partea grasă în sus, în vas.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Combinați sosul de grătar și vinul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se toarnă în jurul pieptului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți bine și fierbeți 2-1/2 până la 3 ore sau până când pieptul este fraged.
5
Îndepărtați pieptul; păstrați cald.
6
Degresați grăsimea din lichidul de gătit. Aduceți lichidul de gătit la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți, neacoperit, 8 până la 10 minute sau până când se reduce la 1 cană de sos, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Tăiați grăsimea din piept. Sculptați în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
8
Serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați asocierea cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin ai putea încerca este Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de orice fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finings. Este un vin mediu, proaspăt, condus de fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care arată încă unele dintre personajele vibrante minunate.Vegan
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista