Tex-Mex Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tex-Mex Lasagnan. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, tortilla de porumb, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge.
Adăugați sosul de roșii, roșiile, condimentul taco și sarea condimentată. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Întindeți 1/2 cană de sos de carne într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu două tortilla și o treime din sos, brânză de vaci și brânză mărunțită. Repetați straturile de două ori. Capac; se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până se încălzește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Fonterutoli Chianti Classico]()
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum