Tex-Mex Lasagna
Tex-Mex Lasagnan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 35 de porții. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți tortilla de porumb, carne de vită măcinată, produs de brânză pasteurizat velveeta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă salsa și porumbul.
Lingurați 1 cană din amestecul de carne în vasul de copt de 12x8 inci. Se acoperă cu jumătate din fiecare tortilla, amestecul de carne rămas și VELVEETA; repetați straturile. Acoperiți cu folie.
Coaceți 20 de minute. Descoperă.
Coaceți încă 5 minute sau până când VELVEETA este topită și amestecul este încălzit.
Garnisiți cu smântână BREAKSTONE sau KNUDSEN chiar înainte de servire, dacă doriți.