Tex-Mex carne de vită și fasole

Tex - Mex Beef and Bean Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 135 calorii. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, fasole pinto, pastă de roșii fără sare adăugată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Se scurge bine; întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați pasta de roșii și următoarele 4 ingrediente (prin roșii tăiate cubulețe) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Puneți amestecul de carne într-un castron de servire; se acoperă cu brânză mărunțită și ceapă verde.
Se servește cu chipsuri de tortilla.