Tex-Mex Burritos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 836 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 2,66 USD pe porție. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați fasole chili picantă, cartofi, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată De Pui Tocată Tex-Mex, și Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor tigaia de 13x-9 inci. În tigaie mare, gătiți carne de vită măcinată, cartofi, ceapă și ardei iute la foc mediu-mare timp de 5 până la 7 minute sau până când carnea de vită este bine gătită și legumele sunt fragede, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Legume
Cartofi
Ardei Iute
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Scurgere.
3
Adăugați fasole, sare și piper; se amestecă bine. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
4
Lingură 1/2 cană amestec de carne de vită în centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Carne De Vită
5
Presărați fiecare cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
Rulati fiecare tortilla, anexând umplere; ori se termină sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Rola
7
Așezați cusătura cu fața în jos într-o tigaie unsă; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Coaceți la 177°.timp de 10 până la 12 minute sau până când se încălzește bine.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.