Terrină de rață și porc cu afine și fistic

Terrină de rață și porc cu afine și fistic
Terrina de rață și porc cu afine și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, șalotă, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Rețete similare includ Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic, Terrină De Rață Cu Smochine Din Bucătăria Mea Din Paris, și Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți sânii de rață și pielea într-un vas puțin adânc, apoi introduceți-l în cuptorul încins timp de 20 de minute. Aruncați bucata de piele care rămâne, apoi turnați grăsimea de rață într-un castron pentru a se răci. Rezervați 6 rashers de slănină, apoi tocați aproximativ restul. Tăiați aproximativ carnea de rață gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un robot de bucătărie, amestecați slănina tocată, carnea de porc și rața în loturi până la o textură grosieră, apoi răsturnați într-un castron mare. Rupeți pâinea și înmuiați-o în lapte timp de 5 minute. Stoarceți pâinea și puneți-o în robotul de bucătărie cu șalotele, usturoiul și ficatul. Procesați până la o textură grosieră, apoi adăugați în castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rață întreagăRață întreagă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Măcinați boabele de piper, semințele de coriandru și cuișoarele într-o pulbere grosieră folosind un pistil și mortar. Se amestecă scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Adăugați condimentele la carne împreună cu 4 linguri de grăsime de rață rezervată, coniacul, ouăle și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
ConiacConiac
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se amestecă foarte bine cel mai bun mod este să vă folosiți mâinile.
7
Apăsați jumătate din amestec într-un vas de copt de 1,5 litri sau similar. Se împrăștie peste fistic și afine, apoi se acoperă cu amestecul de carne rămas. Aranjați rashers-urile de slănină rezervate deasupra, înfășurând capetele. Acoperiți bine vasul cu folie, apoi puneți-l într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Se toarnă apă clocotită în staniu pentru a veni la jumătatea părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Coaceți timp de 2 ore, îndepărtați folia, apoi coaceți încă 15 minute pentru a rumeni blatul. Se răcește complet, apoi se înfășoară în folie proaspătă și se răcește. Pentru cea mai bună aromă, lăsați terina să se răcească și să se maturizeze cel puțin 2 zile înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Pentru a îngheța, faceți terina așa cum este menționat, răciți și apoi înghețați. Dezghețați în frigider înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista