Terrină de rață și porc cu afine și fistic
Terrina de rață și porc cu afine și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, șalotă, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Rețete similare includ Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic, Terrină De Rață Cu Smochine Din Bucătăria Mea Din Paris, și Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Puneți sânii de rață și pielea într-un vas puțin adânc, apoi introduceți-l în cuptorul încins timp de 20 de minute. Aruncați bucata de piele care rămâne, apoi turnați grăsimea de rață într-un castron pentru a se răci. Rezervați 6 rashers de slănină, apoi tocați aproximativ restul. Tăiați aproximativ carnea de rață gătită.
Într-un robot de bucătărie, amestecați slănina tocată, carnea de porc și rața în loturi până la o textură grosieră, apoi răsturnați într-un castron mare. Rupeți pâinea și înmuiați-o în lapte timp de 5 minute. Stoarceți pâinea și puneți-o în robotul de bucătărie cu șalotele, usturoiul și ficatul. Procesați până la o textură grosieră, apoi adăugați în castron, amestecând bine.
Măcinați boabele de piper, semințele de coriandru și cuișoarele într-o pulbere grosieră folosind un pistil și mortar. Se amestecă scorțișoara.
Adăugați condimentele la carne împreună cu 4 linguri de grăsime de rață rezervată, coniacul, ouăle și 2 lingurițe de sare.
Se amestecă foarte bine cel mai bun mod este să vă folosiți mâinile.
Apăsați jumătate din amestec într-un vas de copt de 1,5 litri sau similar. Se împrăștie peste fistic și afine, apoi se acoperă cu amestecul de carne rămas. Aranjați rashers-urile de slănină rezervate deasupra, înfășurând capetele. Acoperiți bine vasul cu folie, apoi puneți-l într-o formă de prăjire.
Se toarnă apă clocotită în staniu pentru a veni la jumătatea părților laterale ale vasului.
Coaceți timp de 2 ore, îndepărtați folia, apoi coaceți încă 15 minute pentru a rumeni blatul. Se răcește complet, apoi se înfășoară în folie proaspătă și se răcește. Pentru cea mai bună aromă, lăsați terina să se răcească și să se maturizeze cel puțin 2 zile înainte de a mânca.
Pentru a îngheța, faceți terina așa cum este menționat, răciți și apoi înghețați. Dezghețați în frigider înainte de servire.