Terrină de rață și porc cu afine și fistic

Terrină de rață și porc cu afine și fistic
Terrina de rață și porc cu afine și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, șalotă, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Rețete similare includ Terrină de iepure cu măsline verzi și fistic, Terrină De Rață Cu Smochine Din Bucătăria Mea Din Paris, și Terină de rață cu șalotă glazurată cu vin.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți sânii de rață și pielea într-un vas puțin adânc, apoi introduceți-l în cuptorul încins timp de 20 de minute. Aruncați bucata de piele care rămâne, apoi turnați grăsimea de rață într-un castron pentru a se răci. Rezervați 6 rashers de slănină, apoi tocați aproximativ restul. Tăiați aproximativ carnea de rață gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un robot de bucătărie, amestecați slănina tocată, carnea de porc și rața în loturi până la o textură grosieră, apoi răsturnați într-un castron mare. Rupeți pâinea și înmuiați-o în lapte timp de 5 minute. Stoarceți pâinea și puneți-o în robotul de bucătărie cu șalotele, usturoiul și ficatul. Procesați până la o textură grosieră, apoi adăugați în castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Rață întreagăRață întreagă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Măcinați boabele de piper, semințele de coriandru și cuișoarele într-o pulbere grosieră folosind un pistil și mortar. Se amestecă scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Adăugați condimentele la carne împreună cu 4 linguri de grăsime de rață rezervată, coniacul, ouăle și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
ConiacConiac
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se amestecă foarte bine cel mai bun mod este să vă folosiți mâinile.
7
Apăsați jumătate din amestec într-un vas de copt de 1,5 litri sau similar. Se împrăștie peste fistic și afine, apoi se acoperă cu amestecul de carne rămas. Aranjați rashers-urile de slănină rezervate deasupra, înfășurând capetele. Acoperiți bine vasul cu folie, apoi puneți-l într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Se toarnă apă clocotită în staniu pentru a veni la jumătatea părților laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Coaceți timp de 2 ore, îndepărtați folia, apoi coaceți încă 15 minute pentru a rumeni blatul. Se răcește complet, apoi se înfășoară în folie proaspătă și se răcește. Pentru cea mai bună aromă, lăsați terina să se răcească și să se maturizeze cel puțin 2 zile înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Pentru a îngheța, faceți terina așa cum este menționat, răciți și apoi înghețați. Dezghețați în frigider înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista