Teriyaki Kabobs
Teriyaki Kabobs este o rețetă japoneză care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, zahăr brun, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Teriyaki Kabobs, Teriyaki Pește Kabobs, și Teriyaki Carne De Porc Kabobs.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, uleiul, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul și sarea.
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 4-8 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Alternați carnea, ciupercile, ardeiul verde, ceapa și roșiile pe frigarui din lemn metalic sau îmbibat. Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ungeți cu marinată rezervată. Continuați răsucirea și ungerea timp de 8-10 minute până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Serviți carne și legume peste orez, dacă doriți.