O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, semințe de susan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Susan Teriyaki / Coaste De Porc Glazurate Cu Miere, și Coaste De Rezervă Glazurate Cu Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă sarea și piperul într-un castron mic cu pulberea de cinci condimente. Frecați o parte din amestec peste coaste, apoi depozitați frecarea rămasă într-un recipient etanș pentru o altă utilizare. Aranjați coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire și prăjiți lent timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru a face glazura Teriyaki: într-o oală, combinați sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup, oțet de vin de orez, chile, usturoi și ghimbir la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Rezervați 1 cană de glazură Teriyaki într-un bol mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
În ultimele 30 de minute de gătit, ungeți coastele cu glazura Teriyaki. Când se termină, carnea va începe să se îndepărteze de os. Chiar înainte de a fi gata să mâncați, ungeți din nou coastele cu glazura Teriyaki și lipiți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute pentru a face ca spareribs să fie un maro frumos. Separați coastele cu un cleaver sau cuțit ascuțit, tăind la fiecare a doua coastă, astfel încât să existe 2 oase pe bucată. Strângeți-le pe un platou și turnați glazura rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Coaste De Rezervă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)