Teriyaki Carne De Vită
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de vită Teriyaki ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 253 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți apă, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, friptură maro în ulei; scurgere.
Se presară cu 3 linguri de sos teriyaki, sare și piper condimentate. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 5 minute sau până când carnea este aproape fragedă, amestecând frecvent.
Se amestecă ceapa și ardeiul roșu. Acoperiți și gătiți timp de 5-8 minute sau până când carnea și legumele sunt fragede. Într-un castron, combinați amidonul de porumb, apa și sosul teriyaki rămas până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.