Tequila Sunrise
Tequila Sunrise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă face 1 porții cu 1103 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $12.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gheață, tequila, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 11 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tequila Sunrise, Tequila Sunrise, și Tequila Sunrise.
Instrucțiuni
Umpleți un pahar Collins sau highball cu gheață.
Adăugați suficient suc de portocale pentru a ajunge aproape în partea de sus a paharului; cantitatea va varia în funcție de dimensiunea paharului. Turnați ușor siropul de rodie în pahar și serviți. Nu amestecați.
Așezați sucul de rodie, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță de 4 litri setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Odată ce zahărul s-a dizolvat, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când amestecul s-a redus la 1 1/2 căni, aproximativ 50 de minute. Ar trebui să fie consistența siropului.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în cratiță timp de 30 de minute.
Transferați într-un borcan de sticlă și lăsați să se răcească complet înainte de a acoperi și păstra la frigider până la 6 luni.
Așezați sucul de rodie, zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță de 4 litri setată la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand zaharul s-a dizolvat complet. Odată ce zahărul s-a dizolvat, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când amestecul s-a redus la 1 cană, aproximativ 70 de minute. Ar trebui să fie consistența siropului gros.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească în cratiță timp de 30 de minute.
Transferați într-un borcan de sticlă și lăsați să se răcească complet înainte de a acoperi și păstra la frigider până la 6 luni.