Tequila-Fajitas marinate de carne de vită și piper

Tequila-marinat carne de vită și piper Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 373 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură Marinată Și Fajitas Cu Piper, Rețetă Fajitas De Vită Și Piper La Grătar, și Tequila Chicken Fajitas.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 1 oră.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Presărați ardeii grași și ceapa cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare pentru grătar acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii grași și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți ardeii grași și adăugați ceapa. Gatiti 5 minute, intorcand ceapa o data.
Scoateți ardeii grași și ceapa și păstrați la cald.
Adăugați friptura și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Aranjați aproximativ 3 uncii de friptură, 2 pene de ardei gras și 1 felie de ceapă în centrul unei tortilla. Îndoiți laturile tortilla peste umplutură. Repetați procedura cu tortilele rămase, friptura, pene de ardei și felii de ceapă.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.